Esti aici: SANATORIUL DE NEVROZE PREDEAL » Impresii

Stimati vizitatori,

Aici va puteti lasa impresiile dumneavoastra despre unitatea noastra si de asemenea, puteti face sugestii privitoare la serviciile oferite (medicale, cazare).
Cu consideratie,
Conducerea Sanatoriului de Nevroze PredealMesajul dumneavoastra a fost trimis. Multumim
A aparut o eroare. Toate campurile formularului sunt obligatorii.
Numele: *
  (nu se publica)
Email: *
  (nu se publica)
Parerea, Sugestia: *
B.I. - 15 decembrie, 2013

Subsemnatul B.I. din B prin prezenta va aduc la cunostinta aspectele constatate de mine pe parcursul a 18 an de cand frecventez, ca pacient, Sanatoriul de Nevroze Predeal. Din punct de vedere al dotarilor materiale s-au facut progrese substantiale; s-a schimbat mobilierul, cazarmamentul, instalatiile de apa si caldura etc...intr-un cuvant, confortul este comparabil cu al unui hotel privat din strainatate.
Citeste mai multArrow

M. E. – Cluj - 18 noiembrie, 2013

Ne dorim ca cel putin o data pe an sa fim departe de semnalele negative pe care le primim de la aceasta tranzitie tergiversata continuu, tranzitie care parca nu se mai termina, care nu rezolva nimic si nu duce nicaieri, in care aproape toti suntem invinsi si prea putini invingatori.
Citeste mai multArrow

A. S. – Bucuresti - 18 noiembrie, 2013

Ma numesc A. S. si sunt profesoara de matematica la un colegiu national din Bucuresti. Doresc sa va impartasesc cateva dintre impresiile mele despre Sanatoriul de Nevroze Predeal. Datorita beneficiilor de care m-am bucurat a devenit pentru mine o a doua casa.
Citeste mai multArrow

A. L. - 18 noiembrie, 2013

Mii de multumiri intregului personal si dlui dr.Andreescu.
Citeste mai multArrow

N. I. – Zimnicea - 18 noiembrie, 2013

In primul va doresc numai bine si sanatate dumneavoastra si familiei dumneavoastra. M-am simtit bine in spitalul pe care cu cinste il conduceti.
Citeste mai multArrow

N. T. si T. I. - 18 noiembrie, 2013

Suntem vechi pacienti ai acestei institutii si de aceea am putut vedea schimbarile care s-au produs de-a lungul timpului.
Citeste mai multArrow

Ing. Dr. GHE. S. - 13 august, 2013

Sunt un om, care am avut fericirea sa fiu internat in acest sanatoriu, ca orice roman si sunt mandru de ce am vazut, in primul rand asezarea geografica a acestui sanatoriu este superba, conditiile, care sunt create si asigurate de catre actuala conducere a acestei institutii unice in tara. Conditiile de cazare in acest sanatoriu depasesc poate cela mai inalte spitale din Romania.
Citeste mai multArrow

RODICA SI NICOLAE Z. - 13 august, 2013

Venim la Sanatoriul de Nevroze Predeal an de an, inca din 2005, pentru ameliorarea starii de sanatate. Ne-a ajutat foarte mult nu numai medicul curant, personalul medical, fizioterapia ci si mediul extrem de bogat in OZON. Cu mare bucurie asteptam revenirea pentru ca totul este agreabil si EFICIENT. Ne intampina, la sosire, prima persoana de contact, doamna asistenta sefa, cu zambetul pe buze, care ne asigura documentele pentru internare, ca sa urmam apoi toti pasii din procedura aferenta internarii.
Citeste mai multArrow

ANONIM - 23 iulie, 2013

Cabinetul de fizioterapie la pavilionul 2 este foarte bun, asistenta medicala este foarte bine pregatita si respectuoasa. Predealul e molipsitor!
Citeste mai multArrow

V. M. - 23 iulie, 2013

Am fost internat in Sanatoriul de Nevroze Predeal in perioada mai - iunie 2013 si as dori sa revin in luna decembrie anul curent.
Citeste mai multArrow
adidoro™ WebDesign